Urban Brews: Le Kofe Masini Revolution Fa'atulagaina mo le Soifuaga A'ai

I totonu o le taulaga pisi, lea o le taimi o se mea taugata ma o minute uma e taua, o le faatosina o se ipu kofe atoatoa e le mafai ona sili atu. E le na'o le kick caffeine; o se aafiaga e aofia ai se taimi malolo mai galuega mamafa i aso taitasi. O le mea lea e amata ai masini kofe faʻaonaponei, toe faʻamalamalamaina le auala e amata ai e tagata nonofo i le taulaga o latou aso.

O suʻesuʻega talu ai nei na faʻaalia ai o le taumafaina o le kofe faʻapitoa ua vaʻaia ai se siʻitia tele i totonu o taulaga, ma fuainumera o loʻo faʻaalia ai le 35% o le faʻatupulaia o aiga o loʻo i ai masini kofe. O lenei faʻataʻitaʻiga o se faʻamaoniga i le faʻaleleia o mea e fiafia i ai le tofo ma le manaʻo mo le faʻaogagofie e aunoa ma le faʻafefeina o le lelei.

Faatasi ai ma le alualu i luma i tekinolosi, o masini kofe i aso nei ua sili atu nai lo na o meafaigaluega; o latou masini fa'apitoa ua fa'atulagaina e fa'ao'o ai le fa'atumauina ma fa'aganu'u. O vaega e pei o le pulea o le vevela, fetuutuuna'i o le malosi o le ava, ma ta'amilosaga fa'ainu ua uma ona fa'atulaga e fa'amalieina ai le fa'amamafa o tagata e fiafia i le kofe i le taulaga. Mo se fa'ata'ita'iga, o le fa'aogaina o le fa'atonuga sa'o o le vevela e fa'amautinoaina ai le fa'atumauina o le vevela sili ona lelei e maua ai, ma maua ai se ipu kofe e sili atu ona lelei ma tofo.

E le gata i lea, o le tuʻufaʻatasia o tekinolosi atamai e mafai ai e tagata faʻaoga ona faʻatulagaina a latou taimi faʻafefe, faʻamautinoa ua saunia se ipu fou aʻo latou amataina o latou aso. Fa'amauina fa'amaumauga e toeitiiti 60% o tagata fa'atau e mana'omia le fa'aogaina o masini atamai mo a latou masani i le taeao, fa'ailoa ai le taua o le tu'ufa'atasiga lelei i le olaga fa'anatinati i le taulaga.

O lo'o fa'atupula'ia fo'i le malamalama o le si'osi'omaga i tagata o lo'o nonofo i le taulaga, ma le to'atele o lo'o filifili mo faiga fa'atumauina. O masini kofe fa'aonaponei o lo'o fetaui lelei ma lenei fa'amana'oga, e ofoina atu foliga e pei o le fa'asaoina o le malosi ma le gafatia e fa'aoga ai pusa e mafai ona toe fa'aaogaina pe fa'aola, fa'aitiitia otaota e aunoa ma le ositaulagaina o le tofo po'o le fa'aogagofie.

A'o tatou su'esu'e loloto i le feso'ota'iga i le va o masini kofe ma le olaga i le taulaga, ua fa'aalia ai o nei masini e le na'o ni mea taugata ae o vaega taua o le olaga fa'aonaponei i le taulaga. Latou te tuʻuina atu se faitotoʻa i se lalolagi o ipu kofe taʻitasi o se poto masani faʻapitoa, faʻatulagaina e fetaui ma tofo ma faʻatulagaga taʻitoʻatasi.

Mo i latou o loʻo saili e faʻaeʻe a latou kofe ma faʻaoga i le pao o le olaga i le taulaga, e manaʻomia le teu faʻafaigaluega i se masini kofe maualuga. Faatasi ai ma le tele o filifiliga e fetaui ma manaoga ma mea e fiafia i ai, o le sailia o le masini saʻo e le o se galuega faigata. Pe o oe o se espresso connoisseur po'o se fiafia i le kofe masani masani, o lo'o i ai se masini kofe o lo'o fa'atali e avea ma maatulimanu o lau sauniga o le taeao.

Ina ia amata i lenei faigamalaga o le lelei ma le faigofie o meaʻai, suʻesuʻe la matou filifiliga o masini kofe pito sili ona faʻatulagaina faapitoa mo manaʻoga ma fiafiaga o le olaga i le taulaga. Aafiaga mo oe lava pe faapefeale masini sa'oe mafai ona suia lau kofe masani i se tuʻinanauga i aso uma e faʻapena atoatoa ai lou olaga televave.

 

5e5eea04-16c4-4819-8b20-7050fec5497f 316c181e-1da8-4e9b-8b39-7abf350276e6 50163307-f0b0-4c34-a292-077ef4eee005


Taimi meli: Aukuso-12-2024